TOKAT / NİKSAR - Gökçeli Şehit Necmettin Yiğit Ortaokulu

03565312006
03565312006
Adres
GÖKÇELİ BELDESİ GÖZPINAR MAH. ŞEHİT SEZAİ YILDIZ CAD. GÖKÇELI ŞEHIT NECMETTIN YIIT ILKVEORTAOKULU BLOK NO: 3 İÇ KAPI NO: 1 NİKSAR / TOKAT
Vizyon
Büyük bir özveriyle ç;alışan genç; ve dinamik personelimiz eşliğinde, okulumuzu ilimizin ve bölgemizin sayılı okullarından biri yapmaktır. Temiz ve düzenli bir ortamda; ç;ağın ve çevrenin şartlarına uygun düzeyde; başarıyı hedefleyen, araştıran, sorgulayan, yeteneklerini ön plana çıkaran, sorumluluk alabilen, özgüveni olan, bilgiye ulaşma yollarını bilen, teknolojiyi kullanabilen, karakterli, sevgi ve hoşgörüyü benimsemiş; sosyal ve kültürel alanda aktif bireyler yetiştirip verimli birer insan olarak hayata atılmalarını sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin ve okul çevresinin milli gayelerimize ve öz değerlerimize uygun olarak bedeni, zihni ve ahlaki gelişmelerine ve yetişmelerine hizmet eden, başarı ve kalitesi ile saygı ve güven duyulan bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
2020/2021 Eğitim öğretim yılında LGS sınavına giren 18 öğrencimizden 2 öğrencimiz Fen Lisesine, 1 öğrencimiz Proje İmam Hatip Lisesine yerleşmiştir. Bunların dışında 2 öğrencimiz daha proje okula gidebilecek puana sahip olduğu halde tercihlerini Anadolu Lisesinden yana kullanmışlardır. Pandemiye rağmen güzel bir başarı yakalanmıştır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2040
Sobalı
Normal-Taşımalı
Özel öğretmen servisi vardır.
Gökçeli Kasabası - Tokat/Niksar
İlçe merkezine 27 km
Okulun Sınav Başarı Durumu
%85
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%25
Yerel Bazda müsabakalar ve yarışmalar
15 Temmuz Gazetesi çıkarılmıştır.
2023-2024 eğitim öğretim yılı TÜBİTAK 4006 Projesine katılım sağlanmıştır.